Værkstedsbesøg

DSCF1352.jpgværkstedsbesøg

Jeg fortæller gerne om min keramik!
Er I en gruppe, en kunstforening, en kunstcirkel, nogle kolleger eller veninder der gerne vil besøge mig på værkstedet, fortæller jeg gerne om min inspiration, hvordan jeg blev keramiker, at arbejde som selvstændig og demonstrerer nogle af de teknikker jeg bruger.
Jeg kan vægte de forskellige emner alt efter jeres interesser.

Varighed: 1½ time
Pris: 1500 kr. 

Foredrag

I øjeblikket udbyder jeg to forskellige foredrag:

Kop detaljer.jpg

Formudvikling - Arbejder du med udvikling af form - eller skalber du på anden måde? Så er dette foredrag et indspark til udvikling af dit personlige udtryk. I foredraget fortæller jeg både om hvordan jeg selv udvikler mit formsprog, giver eksempler på hvordan andre keramikere arbejde og giver bud på forskellige redskaber til at udvikler form. 
Foredraget henvender sig både til begyndere og øvede!

Hvordan jeg blev kunsthåndværker - et foredrag der fortæller om min egen udvikling til professionel kunsthåndværker samt om hvordan mit arbejde har udviklet sig - og bliver ved med at udvikle sig.

Hvert foredrag varer 1 time, med plads til en halv times spørgsmål bagefter. 
Et foredrag koster 1800 kr. + kørsel.
Kontakt mig gerne for at høre mere om de enkelte foredrag.

Jeg har bl.a. holdt foredrag på Skals Højskole, Kunstforeningen Sønderhald, Hadsten Højskole, Aarhus Kunstakademi, Engelsholm Højskole, Eriksminde Efterskole og Odder Højskole.

 

Kunstforeninger

Jeg afholder gerne udstillinger i kunstforeninger, dog skal der være et garanteret minimumssalg. Kontakt mig gerne for at høre nærmere.